Referat från damernas DM match!

Idag bar det av till Falköping igen på försäsongen för sista DM gruppspelsmatchen.
Idag stod Åsarp/Trädet för motståndet.
Ett lag vi inte visste något om så fokus låg på vårt och vad vi ville förbättra från de matcher vi hittills spelat.

Det är en stabil 1a halvlek, mycket kamp, där oturligt Jossan skadar sig tidigt in när hon skall bryta en boll och tappar balansen och sätter ned foten fel. Vi hoppas att det är en stukning och att hon snart kan vara tillbaka i träning.
Spelmässigt utmanar vi utanför deras backar på både höger och vänster sida men får inte till det i sista aktionen.
Vi har dock en trippelchans precis i slutet av första men Å/T är ett hårt kämpande lag och lyckas freda målet.

I andra startar vi på bästa sätt när vi pressar högt och vi kan sno bollen, Ida O är sist på bollen och gör 1–0 i den 46 min.
Sen så stepper vi upp ett steg från första halvlek och har fin kontroll på matchen. Vi skapar några chanser men målen skulle vänta på sig till den 81 min, Ida O igen och den 89 min, Felicia.

På det hela ytterligare ett litet steg i rätt riktning.

Nu har vi en lite lättare vecka träningsmässigt framför oss efter 4 tuffa pass denna vecka.
Spellediga som vi är nästa helg så passar sektionen på att köra en överrasknings aktivitet på lördag

Sedan väntar det en TM mot IK Frisco den 26/3 innan vi möter Vara SK i 1a omg av DM:s cupspelet den 30/3 på Bendersvallen i Vara.